Twitter Page

Αναζήτηση

Αρχείο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Αρχική Σελίδα

Τι πρέπει να κάνετε μετά τη μετακόμιση στο νέο σπίτι

Η μετακόμιση μπορεί να είναι αρκετά επίπονη και κουραστική δουλειά, αλλά είναι μια μεγάλη ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Αφού ολοκληρώσετε τη μετακόμιση μπορεί να αισθανθείτε λίγο μόνος και λυπημένος. Πάρτε χρόνο για να προσαρμοστείτε. Αυτή τη φορά έχουμε να σας προσφέρουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε στο νέο σας σπίτι πολύ πιο εύκολα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, όλα θα έρθουν στη θέση τους σε χρόνο μηδέν.

Πάρτε το χρόνο σας μετά τη μετακόμιση

Χαλαρώστε, η μετακόμιση έχει τελικά ολοκληρωθεί. Δεν χρειάζεται να αποσυσκευάσετε και να τακτοποιήσετε τα πάντα την ίδια μέρα. Βγάλτε μόνο πράγματα που χρειάζεστε πραγματικά – πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Σίγουρα δεν συσκευάσατε και τακτοποιήσατε τα πάντα σε μια μέρα, οπότε μην προσπαθείτε να αποσυσκευάσετε τα πάντα σε μια μέρα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην οικογένειά σας ή σε οτιδήποτε σας ευχαριστεί.

Mην βιάζεστε, όλα θα γίνουν

Πάρτε το χρόνο σας να περπατήσετε και να εξερευνήσετε τη νέα γειτονιά σας.  Μια καλή ιδέα είναι να βρείτε εμπορικές περιοχές,το αστυνομικό τμήμα, τα βενζινάδικα και τα νοσοκομεία που βρίσκονται κοντά στο σπίτι σας. Πηγαίνετε για μια βόλτα στη νέα σας  κοινότητα. Μια βόλτα στο πάρκο μπορεί να είναι αρκετά αναζωογονητική μετά από μια κουραστική κίνηση. Γνωρίστε τη γειτονιά σας, βρείτε τα αγαπημένα σας σημεία.

Γιορτάστε στο νέο σας σπίτι

Οργανώστε ένα μεγάλο πάρτι. Είστε έτοιμος να ανοίξετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Είτε μετακομίσατε μόνοι σας ή με την οικογένειά σας, γιορτάστε το! Υπάρχουν πολλές νέες ευκαιρίες που σας περιμένουν εκεί έξω, αλλά τις κυνηγάτε από την επόμενη του πάρτι, ώστε να έχετε πάρει πρώτα μια ανάσα!

Αφήστε και τους άλλους να βοηθήσουν!

Κάντε την διαδικασία της αποσυσκευασίας, δουλειά για όλη την οικογένεια. Εάν τα παιδιά σας είναι αρκετά μεγάλα, είναι ακόμα καλύτερα να τους αφήσετε να διακοσμήσουν το νέο υπνοδωμάτιό τους. Με αυτό τον τρόπο η νέα κατάσταση θα είναι πολύ λιγότερο αγχωτική για τα ίδια. Ένα ζεστό σπίτι μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά σας να προσαρμοστούν ευκολότερα στο νέο χώρο. Μερικές φορές τα παιδιά βρίσκουν πολύ δύσκολο το να κοιμηθούν σε ένα άγνωστο και νέο περιβάλλον, οπότε δώστε τους όλη την υποστήριξή σας ώστε να τους βοηθήσετε να το ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατόν.

Το ξεπακετάρισμα και την επανασυναρμολόγηση επίπλων ή συσκευών, μπορεί να αναλάβει εν μέρει ή και εξολοκλήρου η μεταφορική εταιρεία που μετέφερε τα αντικείμενά σας. Εφόσον αποφασίσετε κάτι τέτοιο, η εύρεση ενός αξιόλογου επαγγελματία με εμπειρία και ικανότητα θα διευκολύνει ιδιαίτερα την μετακόμισή σας.

Δημιουργήστε νέους φίλους

Η μετακόμιση είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να κάνετε νέους φίλους. Αφιερώστε χρόνο για να γνωρίσετε τους νέους σας γείτονες. Μπορείτε να τους προσκαλέσετε σε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι. Γνωρίστε τους, μοιραστείτε ενδιαφέροντα, βρείτε κοινά θέματα συζήτησης που σας απασχολούν. Έχοντας καλές σχέσεις με τους γείτονές σας θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε πιο γρήγορα στη νέα σας γειτονιά. Επίσης, αν έχετε ξεκινήσει μια νέα δουλειά, ζητήστε από συναδέλφους που φαίνονται φιλικοί να βγείτε έξω για μια βόλτα ή ένα δείπνο.

Θα πάρει κάποιο χρόνο για εσάς και την οικογένειά σας να αισθανθείτε το νέο μέρος σαν το σπίτι σας. Μείνετε θετικοί και αναζητήστε νέες δυνατότητες. Υπάρχουν πολλές νέες ευκαιρίες εκεί έξω.

2 ΣΧΟΛΙΑ:

  1. μετακομισεις:

    ωραιο αρθρο. μεστο και ουσιωδες

  2. Η κάθε μετακόμιση είναι διαφορετική, Θα πρέπει να επιλέξετε καποιον επαγγελματια με εμπειρια και αξιοπιστο. Μην επιλεγετε με μονο κριτηριο την πιο φθηνη λύση.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ: