Πρόοδος μεταφοράς δεδομένων
Φόρτωση δεδομένων
FACEBOOK
FACEBOOK
Twitter Page
μεταφορές μετακομίσεις
μεταφορές μετακομίσεις

Πως να κερδίσετε παραπάνω εργασίες μεταφορών

Ανταγωνισμός προσφορών


Είστε σε θέση να εξετάσετε όλες τις ενεργές προσφορές για μια μεταφορά. Για να κερδίσετε την πρώτη σας δουλειά, μπορεί να χρειαστεί να δώσετε προσφορά ίδια ή και χαμηλότερη από την ήδη πιο χαμηλή. Έχετε υπ'όψιν ότι μόλις κερδίσετε και πραγματοποιήσετε την πρώτη σας δουλειά, και λάβετε θετική αξιολόγηση, θα είστε σε θέση να αναλάβετε μελλοντικές δουλειές με υψηλότερο κέρδος, διότι οι πελάτες-χρήστες θα ξέρουν ότι μπορείτε να κάνετε καλή δουλειά.


Να είστε ενεργοί σε ερωτήσεις


Χρησιμοποιήστε το σύστημα ερωτήσεων και απαντήσεων κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας του Sendeasy για να επικοινωνήσετε με τον πελάτη και να δείτε αν οι υπηρεσίες σας ταιριάζουν με τι ανάγκες του. Συχνή και επαγγελματική επικοινωνία με τον πελάτη θα τον ενθαρρύνει να δεχτεί την προσφορά σας.

Κανόνες Επικοινωνίας

Μην στέλνετε στοιχεία επικοινωνίας ή επωνυμίες μέσω του συστήματος ερωτήσεων και απαντήσεων. Στέλνοντας τέτοιου είδους πληροφορίες, παραβιάζεται η συμφωνία χρήσης του Sendeasy,με αποτέλεσμα τη διαγραφή σας από τον ιστότοπο. To Sendeasy προσφέρει τρόπους επικοινωνίας με τον πελάτη πριν την κατάληξη σε συμφωνία, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη, αφού αποδεχτεί την προσφορά σας.


Ολοκληρώστε το προφίλ σας

Ακόμα κι αν δεν έχετε κλείσει κάποια μεταφορά (άρα δεν έχετε λάβει αξιολόγηση για τις υπηρεσίες σας) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προφίλ σας για να προωθήσετε στην αγορά τη μεταφορική εταιρεία σας και τις υπηρεσίες σας. Μεταφορείς με πλήρες προφίλ είναι πιο πιθανόν να προτιμηθούν από πελάτες. Προσθέστε φωτογραφίες του εξοπλισμού σας και/ή του προσωπικού σας, μια περιγραφή των υπηρεσιών σας, και οποιαδήποτε άδεια ή ασφαλιστικές πληροφορίες. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το προφίλ σας από το Μy Sendeasy. Οι φωτογραφίες και γενικότερα το επικοινωνιακό υλικό προώθησης που θα χρησιμοποιήστε, φροντίστε να μην περιλαμβάνουν στοιχεία επικοινωνίας ή την επωνυμία της εταιρείας σας.


Είστε έτοιμος να κερδίσετε μεταφορικές εργασίες; Μπορείτε να ξεκινήσετε από την Αναζήτηση Μεταφορών.
Επιστροφή στη Βοήθεια