Πρόοδος μεταφοράς δεδομένων
Φόρτωση δεδομένων
FACEBOOK
FACEBOOK
Twitter Page
μεταφορές μετακομίσεις
μεταφορές μετακομίσεις

Τι είναι το Sendeasy.gr

Καλώς ήλθατε στη νέα εποχή μεταφορών! Γίνετε και εσείς μέλος στην κοινότητα που ήρθε να προσφέρει οικονομία χρημάτων και χρόνου, διατηρώντας οικολογικό χαρακτήρα και αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο μεταφέραμε τα αντικείμενά μας μέχρι σήμερα! Στο sendeasy μπορείτε να αναρτήσετε αγγελίες ή αντίστοιχα να αναζητήσετε μεταφορικές εργασίες (μεταφορείς), για όλα τα είδη μεταφορών και μετακομίσεων, περιλαμβάνοντας μεταφορές βαρέων, εύθραυστων, πολύτιμων αντικειμένων, αλλά και μεταφορές οχημάτων, ειδικές μεταφορές , μεταφορές ζώων και μετακομίσεις σπιτιού ή γραφείου.

Το Sendeasy παρέχει στους χρήστες του μία μοναδική εμπειρία μεταφορών. Ο πελάτης απολαμβάνει υπηρεσίες και ευκολίες που δε θα μπορούσαν να του προσφέρουν οι συνήθεις τρόποι μεταφορών. Σας συνδέουμε με τις μεταφορικές εταιρείες που ούτως ή άλλος θα έκαναν τη διαδρομή που σας εξυπηρετεί και αυτές με τη σειρά τους, επιθυμώντας να εκμεταλευτούν τον κενό χώρο των οχημάτων τους, καταθέτουν πολύ οικονομικότερη προσφορά, περνώντας το κέρδος σε εσάς, εξασφαλίζοντάς σας πολύ μειωμένες τιμές, έως και 70%.

Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας μας επίσης είναι η εξοικονόμηση χρόνου, αφού ελάχιστα λεπτά αρκούν, για την ανάρτηση αγγελίας μεταφοράς. Στη συνέχεια θα δεχθείτε προσφορές από τις εταιρείες μεταφορών χωρίς να χρειάζεται πλέον να αναζητήσετε την πιο συμφέρουσα.

Επιστροφή στη Βοήθεια