Πρόοδος μεταφοράς δεδομένων
Φόρτωση δεδομένων
FACEBOOK
FACEBOOK
Twitter Page
μεταφορές μετακομίσεις
μεταφορές μετακομίσεις

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ SENDEASY

Γίνετε μέλος του Sendeasy και πραγματοποιήστε τις οικονομικότερες μεταφορές και μετακομίσεις της αγοράς. Εκμεταλλευόμαστε τον κενό χώρο των φορτηγών που ούτως ή άλλως εκτελούν τα δρομολόγια που επιθυμείτε και μέσω δημοπρασιών μεταφοράς, πετυχαίνουμε τις φθηνότερες χρεώσεις εξοικονομώντας σας έως και 70% των χρημάτων σας!


Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και σύντομη. Απλά συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας και υποβάλετε την αίτησή σας. Άμεσα θα λάβετε e-mail με σύνδεσμο ενεργοποίησης του λογαριασμού σας.


Το Sendeasy φροντίζει για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία και παραμένουν απόρρητα. Η πολιτική απορρήτου του υπαγορεύει την αποδέσμευση των στοιχείων σας από το Sendeasy, μόνο εφόσον συμφωνήσετε με κάποια μεταφορική εταιρεία για μεταφορά και μόνο στην εν λόγω μεταφορική εταιρεία. Προς αρτιότητα του Sendeasy και ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων, μην δημοσιεύετε τα στοιχεία σας σε κανένα σημείο του ιστότοπου.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΙΔΙΩΤΗ

Δεδομένα λογαριασμού


(Η συμπλήρωση του τηλεφώνου σας, αν και προαιρετική, θα βοηθήσει σημαντικά στην επικοινωνία μαζί μας και με τη μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε)

* Υποχρεωτική συμπλήρωση


1

Αρχίστε τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής με τα στοιχεία σας

2

Συμπληρώστε το πεδίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το e-mail που χρησιμοποιείτε, ώστε να ενημερώνεστε έγκαιρα για κάθε δράση που σας αφορά στο Sendeasy.

3

ΠΡΟΣΟΧΗ: το όνομα χρήστη δεν μπορεί να αλλάξει από εσάς. Φροντίστε να μην παραπέμπει σε επωνυμία επιχείρησης και να μην περιλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας. Αν το όνομα χρήστη παραβιάζει τους όρους χρήσης, το Sendeasy διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του.

4

Ορίστε έναν προσωπικό κωδικό που μπορείτε να αποστηθίσετε εύκολα. Σε καμία περίπτωση μην μοιράζεστε τον κωδικό σας. Ιδανικά χρησιμοποιήστε ποικίλους χαρακτήρες ώστε να διασφαλίσετε πως ο λογαριασμός σας δεν μπορεί να παραβιαστεί.

5

Στα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας σας χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες και σωστή ορθογραφία, αφού αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να σας φέρουν σε επαφή με τη μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε και δε θα πρέπει να προκαλούν σύγχυση.


Εγγραφή