Πρόοδος μεταφοράς δεδομένων
Φόρτωση δεδομένων
FACEBOOK
FACEBOOK
Twitter Page
μεταφορές μετακομίσεις
μεταφορές μετακομίσεις

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ SENDEASY

Γίνετε μέλος του Sendeasy, βρείτε επιπλέον εργασίες και γεμίστε τα φορτηγά σας σε κάθε διαδρομή! Καταθέστε online προσφορές για μεταφορές που συμπίπτουν με τα δρομολόγιά σας και τις κατηγορίες μεταφορών που εξυπηρετείτε, αναλάβετε εργασίες και αναπτύξτε την επιχείρησή σας.


Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και σύντομη. Απλά συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας και υποβάλετε την αίτησή σας. Άμεσα θα λάβετε e-mail το οποίο σας ενημερώνει για την διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας.


Το Sendeasy φροντίζει για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία και παραμένουν απόρρητα. Η πολιτική απορρήτου υπαγορεύει την αποδέσμευση των στοιχείων σας από το Sendeasy, μόνο εφόσον συμφωνήσετε με κάποιον ιδιώτη για μεταφορά και μόνο στον εν λόγω ιδιώτη. Προς αρτιότητα του Sendeasy και ευγενή άμιλλα απέναντι στους υπόλοιπους εγγεγραμμένους μεταφορείς, μην δημοσιεύετε τα στοιχεία σας (στοιχεία επικοινωνίας και επωνυμία) σε κανένα σημείο του ιστότοπου.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ

Δεδομένα λογαριασμού

* Υποχρεωτική συμπλήρωση


1

Αρχίστε τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής με τα στοιχεία σας

2

Συμπληρώστε το πεδίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το e-mail που χρησιμοποιείτε, ώστε να ενημερώνεστε έγκαιρα για κάθε δράση που σας αφορά στο Sendeasy.

3

Συμπληρώστε το όνομα χρήστη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: το όνομα χρήστη δεν μπορεί να αλλάξει από εσάς. Φροντίστε να μην παραπέμπει σε επωνυμία επιχείρησης και να μην περιλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας. Αν το όνομα χρήστη παραβιάζει τους όρους χρήσης, το Sendeasy διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του.

4

Ορίστε έναν προσωπικό κωδικό που μπορείτε να αποστηθίσετε εύκολα. Σε καμία περίπτωση μην μοιράζεστε τον κωδικό σας. Ιδανικά χρησιμοποιήστε ποικίλους χαρακτήρες ώστε να διασφαλίσετε πως ο λογαριασμός σας δεν μπορεί να παραβιαστεί.

5

Στα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας σας χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες και σωστή ορθογραφία, αφού αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την καταχώριση και επιβεβαίωση της εταιρείας σας.


Κατηγορίες μεταφορών

Εγγραφή