Πρόοδος μεταφοράς δεδομένων
Φόρτωση δεδομένων
FACEBOOK
FACEBOOK
Twitter Page
μεταφορές μετακομίσεις
μεταφορές μετακομίσεις

Αξιολόγηση μεταφορικής εταιρείας

Το Sendeasy δεν είναι πρακτορείο μεταφορών ούτε έχει μεσιτικό χαρακτήρα. Είναι ένας δικτυακός τόπος όπου οι ιδιώτες και οι μεταφορικές εταιρείες έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και κλείνουν συμφωνίες. Ο ιστότοπός μας δεν μετέχει ενεργά στη συναλλαγή, οπότε δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, μετά την επίτευξη της συμφωνίας μεταφοράς και την πληρωμή της προκαταβολής.


Παρόλο που εξακριβώνουμε την ταυτότητα των εγγεγραμένων μεταφορικών εταιρειών, οι άδειες και η νομιμότητα τους, η ποιότητα των υπηρεσιών, η τήρηση των ωραρίων παραλαβής και παράδοσης και η συνεννόηση ανάμεσα σε ιδιώτη και μεταφορέα δεν ελέγχονται από εμάς.


Για τους παραπάνω λόγους έχουμε εφαρμόσει το σύστημα αξιολόγησης υπηρεσιών, ώστε να έχετε μία σαφή εικόνα για την ποιότητα δουλειάς και την αξιοπιστία της κάθε μεταφορικής εταιρείας που θα βρείτε στο Sendeasy.


Με την ολοκλήρωση κάθε μεταφοράς που πραγματοποιείτε, αφήστε την αξιολόγησή σας στον μεταφορέα που την ανέλαβε. Μοιραστείτε έτσι την εμπειρία σας με την κοινότητά μας και ενημερώστε τα υπόλοιπα μέλη για την ποιότητα της συνεργασίας σας με τον εκάστοτε πάροχο. Ανάλογα και ο πάροχός σας θα σας αφήσει την δική του αξιολόγηση με αποτέλεσμα στις επόμενες συναλλαγές σας, έχοντας καλή φήμη να δέχεστε περισσότερες προσφορές και σε λιγότερο χρόνο.


Η αξιολόγηση της κάθε μεταφορικής εταιρείας, έχει προκύψει από τους ίδιους τους χρήστες μας γεγονός που εγγυάται την ορθότητά της. Με τη σωστή χρήση του άρτιου συστήματος μας και την αξιολόγησή κάθε μεταφοράς, μπορούμε να διασφαλίσουμε την διαφάνεια και αξιοπιστία της κοινότητάς μας.
Επιστροφή στη Βοήθεια