Πρόοδος μεταφοράς δεδομένων
Φόρτωση δεδομένων
FACEBOOK
FACEBOOK
Twitter Page
μεταφορές μετακομίσεις
μεταφορές μετακομίσεις

Τελευταίες ρυθμίσεις- Επιλογές και ολοκλήρωση ανάρτησης

Επιλογές Προσφορών

Το Sendeasy παρέχει δύο επιλογές καθορισμού τιμής για τη μεταφορά σας:


α) Επιθυμώ να λαμβάνω όλες τις προσφορές


Χρησιμοποιείτε αυτή την επιλογή όταν δεν είστε σίγουροι για την τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας σας, και έχετε δυνατότητα ελιγμών στο ποσό που θα διαθέσετε, αφήνοντας στην εκτίμηση των μεταφορέων το ποσό αμοιβής τους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην υπερβείτε συγκεκριμένο ποσό,έχοντας προβεί σε μια λογική εκτίμηση του κόστους της μεταφοράς σας, ορίστε μια μέγιστη τιμή.


β) Επιθυμώ να ορίσω μια μέγιστη τιμή


Επιλέγοντας να θέσετε «μέγιστη τιμή» ,δηλώνετε πως σε καμία περίπτωση το κόστος της μεταφοράς σας δε θα θέλατε να υπερβεί ένα συγκεκριμένο ποσό προϋπολογισμού. Θυμηθείτε πως ορίζοντας την «μέγιστη τιμή» σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, μπορεί να αποθαρρύνετε την κατάθεση προσφορών από τις μεταφορικές εταιρείες. Η επιλογή αυτή μπορεί να φανεί χρήσιμη αν έχετε ήδη βρει στην παραδοσιακή αγορά κάποια προσφορά και θέλετε νε δείτε κατά πόσον μπορείτε να πετύχετε μία καλύτερη.


Προώθηση αγγελίας


Οι προωθούμενες αγγελίες εμφανίζονται πρώτες στην αναζήτηση μεταφορών. Κεντρίστε την προσοχή των μεταφορικών εταιρειών και δεχτείτε περισσότερες προσφορές, πετυχαίνοντας τελικά καλύτερες συμφωνίες, σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Επιλέξτε «επιθυμώ να προωθήσω την αγγελία μου» στην σελίδα των τελευταίων ρυθμίσεων της ανάρτησής σας και μόλις με αντίτιμο 5 € εντάξτε την αγγελία σας στις διακεκριμένες. Για την αποπληρωμή του αντιτίμου επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα στις εναλλακτικές επιλογές πληρωμής που δέχεται το Sendeasy:


• PayPal
• Πληρωμή μέ Πιστωτική Κάρτα
• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιστροφή στη Βοήθεια