Πρόοδος μεταφοράς δεδομένων
Φόρτωση δεδομένων
FACEBOOK
FACEBOOK
Twitter Page
μεταφορές μετακομίσεις
μεταφορές μετακομίσεις

Αποδοχή και απόρριψη προσφοράς

Για να επιλέξετε μεταφορική εταιρεία, εισέλθετε στον λογαριασμό σας -My sendeasy- και επιλέξτε την αντίστοιχη αγγελία για την οποία θέλετε να κλείσετε συμφωνία. Στην σελίδα με τις λεπτομέρειες της μεταφοράς , προβάλλονται όλες οι προσφορές που έχετε δεχτεί για την συγκεκριμένη μεταφορά. Στην προσφορά της προτίμησής σας, επιλέξτε «αποδοχή» και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.


Υπενθυμίζουμε πως δεν μπορείτε να δεχτείτε μία μη ενεργή προσφορά. Στις μη ενεργές προσφορές περιλαμβάνονται αυτές που έχετε απορρίψει, έχουν λήξει, ή έχουν αποσυρθεί.


Για να απορρίψετε μία προσφορά εισέλθετε στο Μy sendeasy και μεταβείτε στη σελίδα της αγγελίας που σας ενδιαφέρει. Στις προβαλλόμενες προσφορές επιλέξτε αυτές που δεν σας συμφέρουν και απορρίψτε τις πατώντας «λεπτομέρειες» και στη συνέχεια «απόρριψη». Δεν έχετε καμία υποχρέωση να δεχτείτε κάποια από τις προσφορές που σας έχουν γίνει. Αν είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει περίπτωση αποδοχής μίας συγκεκριμένης προσφοράς, απορρίψτε τη το συντομότερο δυνατό. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλετε στη συντονισμένη λειτουργία του Sendeasy, αφού η μεταφορική εταιρεία με την απόρριψη μίας προσφοράς της μπορεί ειτέ να την επαναπροσαρμόσει έγκαιρα, η να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση συμφωνίας και να ρυθμίσει το προγραμμά της στρέφοντας το ενδιαφέρον της σε άλλες δημοπρασίες.


Σημειώστε πως δεν είναι δυνατή η απόρριψη, ήδη ανενεργών προσφορών. Σε αυτές περιλαμβάνονται, όσες έχουν λήξει, ή αποσυρθεί.

Επιστροφή στη Βοήθεια