Πρόοδος μεταφοράς δεδομένων
Φόρτωση δεδομένων
FACEBOOK
FACEBOOK
Twitter Page
μεταφορές μετακομίσεις
μεταφορές μετακομίσεις

Καταβολή εγγύησης

Για να εξασφαλίσετε την μεταφορική εταιρεία που επιλέξατε για τη μεταφορά σας, πρέπει να προκαταβάλετε μία εγγύηση με την επίτευξη της συμφωνίας σας, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία στο Sendeasy. Αυτό συμβαίνει, για να αποτραπούν ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, που δε θα επέτρεπαν στο μεταφορέα να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμά του. Ιδιαίτερα στην περίπτωση ανεξάρτητων και μικρών μεταφορικών εταιρειών, τέτoιες ακυρώσεις θα μπορούσαν να αποβούν ιδιαίτερα ζημιογόνες.
Για να προχωρήσετε την διαδικασία καταβολής της εγγύησης της μεταφοράς σας , ακολουθήστε τα εξής βήματα:


• Εισαγωγή στο ΜySendeasy→Eπιλογή της προσφοράς που αποδέχεστε→Επιλέξτε «πληρωμή»→επιλέξτε τον τρόπο
πληρωμής που επιθυμείτε.


Η πληρωμή της εγγύησης γίνεται με τους εξής τρόπους:


α) Mέσω του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal


πληρωμή της εγγύησης γίνεται online με το δημοφιλές σύστημα πληρωμών PayPal. Η διαδικασία επιβεβαίωσης της πληρωμής είναι αυτόματη και πραγματοποιείται άμεσα.


β) Mέσω του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών της ALPHA BANK, για πληρωμή με πιστωτική κάρτα.


Η πληρωμή της εγγύησης γίνεται με πιστωτικές κάρτες Visa/Mastercard ή χρεωστική Visa Electron και Μaestro, μέσω του ασφαλούς online συστήματος πληρωμών της ALPHA BANK.
Επιπλέον για να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή μέσω του easypay, δεν χρειάζεται να είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς ούτε να είστε εγγεγραμμένος χρήστης της υπηρεσίας.
Αφού πραγματοποιήσετε την online πληρωμή, πατήστε στο κουμπί «Επιβεβαίωση» για να ενημερώσετε σχετικά το Sendeasy. Στη συνέχεια, μόλις επιβεβαιώσουμε την συναλλαγή, θα λάβετε ένα email με τα στοιχεία επικοινωνίας της μεταφορικής εταιρείας. H μεταφορική εταιρεία θα λάβει επίσης τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας και θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 2 εργάσιμων ημερών.
Η επιβεβαίωση της πληρωμής γίνεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας.


γ) Mε κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό

Σε αυτήν την περίπτωση η εγγύηση κατατίθεται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του Sendeasy, συμπληρώνοντας στην αιτιολογία το όνομα χρήστη (όχι τον κωδικό πρόσβασης) που χρησιμοποιεί για την πρόσβασή του στο Sendeasy και τον αριθμό της καταχώρησης
Παράδειγμα: για όνομα χρήστη:petros και αριθμό καταχώρισης = 80 θα πρέπει να συμπληρώσετε ως αιτιολογία:petros-80.
Αφού πραγματοποιήσετε την κατάθεση, πατήστε στο κουμπί "Επιβεβαίωση" για να ενημερώσετε σχετικά το Sendeasy. Στην συνέχεια, μόλις επιβεβαιώσουμε την συναλλαγή, θα λάβετε ένα email με τα στοιχεία επικοινωνίας της μεταφορικής εταιρείας. H μεταφορική εταιρεία θα λάβει επίσης τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας και θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 2 εργάσιμων ημερών.
Η επιβεβαίωση της κατάθεσής σας μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την τράπεζα και τον τρόπο αποστολής (κατάθεση ή έμβασμα).
Ο Τραπεζικός λογαριασμός είναι ο εξής:
1. ALPHA BANK: IBAN: GR65 0140 5550 5550 0200 2000 655 SWIFT-BIC: CRBAGRAA (Αρ.Λογ/σμού 555002002000655) -Δικαιούχος : Comma


Υπόλοιπο πληρωμής


Η πληρωμή της εγγύησης, δεν επηρεάζει το συνολικό ποσό που συμφωνήσατε να καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία, ουτε κρύβει επιπρόσθετες χρεώσεις . Αφού προκαταβάλετε το αρχικό ποσό, το οποίο προκύπτει από τη συνολική αξία της μεταφοράς, θα πρέπει συνεννοηθείτε με τον μεταφορέα για την αποπληρωμή του υπολοίπου.
Κάθε μεταφορική εταιρεία-μέλος του Sendeasy δέχεται διάφορους τρόπους πληρωμής. Πριν δεχθείτε την προσφορά της, διαβάστε το προφίλ της. Στο προφίλ, εκτός από άλλες σημαντικές πληροφορίες όπως η αξιολόγησή της από τους πελάτες της σε προηγούμενες συναλλαγές, θα ενημερωθείτε με ποιους τρόπος μπορείτε να καταβάλετε το υπόλοιπο της πληρωμής.
Επιστροφή στη Βοήθεια