Πρόοδος μεταφοράς δεδομένων
Φόρτωση δεδομένων
FACEBOOK
FACEBOOK
Twitter Page
μεταφορές μετακομίσεις
μεταφορές μετακομίσεις

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Sendeasy

Τα προνόμια που σας προσφέρει το Sendeasy έναντι των συμβατικών τρόπων εύρεσης μεταφορικής εταιρείας για την ανάθεση των μεταφορών σας, το καθιστούν μία ελκυστική αγορά γεμάτη πλεονεκτήματα για εσάς, τις μεταφορικές εταιρείες αλλά και το περιβάλλον. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι πως η χρήση του ιστότοπού μας είναι ευεργετική για κάθε εμπλεκόμενο μέρος της.
Συγκεκριμένα, τα βασικά οφέλη που προσφέρουν οι μεταφορές Sendeasy είναι :


1. Εξοικονόμηση χρημάτων

Το Sendeasy είναι ένας τόπος δημοπρασιών. Αναρτήστε τη μεταφορά σας και δεχτείτε προσφορές από μεταφορικές εταιρείες οι οποίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να πετύχετε τελικά συμφωνία με πολύ χαμηλότερη τιμή από αυτήν που θα βρίσκατε στην αγορά. Αυτό συμβαίνει διότι κάποιες από τις μεταφορικές εταιρείες, πραγματοποιούν ήδη δρομολόγια παρόμοια με αυτό που σας εξυπηρετεί και προκειμένου να γεμίσουν τα φορτηγά τους, σας παρέχουν πολύ χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, περνώντας το κέρδος και σε εσάς.

2. Εξοικονόμηση χρόνου

Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο αναζητώντας μεταφορικές εταιρείες, κάνοντας τηλεφωνήματα και συγκρίνοντας ένα μικρό αριθμό μεταφορέων χωρίς τελικά να είστε σίγουροι πως κάνατε την καλύτερη επιλογή. Αναρτήστε την αγγελία σας και αφήστε τις μεταφορικές εταιρείες να σας κάνουν τις προσφορές τους ώστε να πετύχετε την ιδανική συμφωνία.


3. Καμία ανεπιθύμητη τηλεφωνική κλήση


Τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι διασφαλισμένα και δεν δημοσιοπούνται ή γνωστοποιούνται από εμάς. Μετά την επίτευξη της συμφωνίας για τη μεταφορά, σας παρέχουμε τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που κέρδισε τη δημοπρασία σας. Αποδεσμεύουμε αντίστοιχα και τα δικά σας στοιχεία στο μεταφορέα και ολοκληρώνετε την συναλλαγή σας, επικοινωνώντας πλέον άμεσα με αυτόν.


4. Κανένα κρυμμένο κόστος


Το ποσό που θα χρεωθείτε για τη συναλλαγή σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως είναι αυτό που συμφωνήσατε, με το μεταφορέα που κέρδισε την μεταφορά σας. Δεν υπάρχει κανένα επιπρόσθετο κόστος. Δε θα βρεθείτε ποτέ αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις, ωριαίες χρεώσεις, χρεώσεις για καύσιμα, ή χιλιομετρικές επιβαρύνσεις.


5. Δωρεάν και ελεύθερη χρήση των υπηρεσιών μας

Στο Sendeasy δεν έχετε καμία δέσμευση. Μπορείτε να εγγραφείτε και να αναρτήσετε τις αγγελίες σας εντελώς δωρεάν. Δεν είστε υποχρεωμένοι να αποδεχτείτε κάποια από τις προσφορές των μεταφορικών εταιρειών αν δεν ικανοποιείστε πλήρως. Χρησιμοποιώντας το Sendeasy για τις μεταφορές σας δεν διακινδυνεύετε τίποτα και δεν σας απασχολούν συνδρομές και χρεώσεις. Δοκιμάστε και συνεχίστε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μας δωρεάν, για όσο παραμένετε ικανοποιημένοι.


6. Οικολογικός χαρακτήρας μεταφορών

Ένας από τους βασικούς στόχους του Sendeasy είναι να γεμίζει τα φορτηγά των μεταφορικών εταιρειών. Αυτό δεν ευνοεί μόνο τους μεταφορείς, αλλά έχει και άμεσα οφέλη για το περιβάλλον. Γεμίζοντας φορτηγά που θα έκαναν δρομολόγια άδεια ή με χαμηλή πληρότητα φορτίου, επιτυγχάνουμε την μετακίνηση περισσότερων αγαθών σε λιγότερες διαδρομές. Αυτό μεταφράζεται σε λιγότερα χιλιόμετρα στο δρόμο οπότε και λιγότερες εκπομπές ρύπων και αερίων θερμοκηπίου όπως CO2. Επίσης ο μετριασμός των χιλιομέτρων οδηγεί και σε ενεργειακό αλλά και οικονομικό όφελος, αφού λιγότεροι πόροι και ενέργεια καταναλώνονται για τις μεταφορές. Κάθε μεταφορά μέσω του Sendeasy ενισχύει την προσπάθειά μας για ένα πιο πράσινο και υγειές περιβάλλον.
Επιστροφή στη Βοήθεια