Πρόοδος μεταφοράς δεδομένων
Φόρτωση δεδομένων
FACEBOOK
FACEBOOK
Twitter Page
μεταφορές μετακομίσεις
μεταφορές μετακομίσεις

Μετακόμιση & Πακετάρισμα

Σωστό πακετάρισμα


Κατά το πακετάρισμα των αντικειμένων σας υπάρχουν κάποιες τακτικές που θα έπρεπε να ακολουθήσετε. Φροντίστε να ξεκινήσετε την όλη διαδικασία αρκετά νωρίτερα από την ημερομηνία μετακόμισης και πρώτα πακετάρετε τα αντικείμενα που δεν είναι αναγκαία σε καθημερινή βάση.
Χρησιμοποιήστε ετικέτες στα κουτιά σας, που να περιγράφουν, τα περιεχόμενα, τον προορισμό, αλλά και το δωμάτιο από το οποίο προέρχονται τα περιεχόμενα. Αναγράφοντας τα σωστά στοιχεία στις ετικέτες θα αποφύγετε τη σύγχυση του ξεπακεταρίσματος.


Πακετάρισμα ανά δωμάτιο


Πακετάρετε ανά δωμάτιο, ώστε να διευκολυνθείτε στη διαδικασία μαρκαρίσματος των κουτιών με τίτλους. Τα κουτιά με πολλά μικροαντικείμενα ενός δωματίου τα μαρκάρουμε με την ένδειξη «δωμάτιο: διάφορα». Σε περίπτωση που δεν προέρχονται από συγκεκριμένο δωμάτιο τα μαρκάρουμε ως «διάφορα». <


Πακετάρισμα εύθραυστων αντικειμένων


Για τα εύθραυστα αντικείμενα χρησιμοποιήστε περισσότερο υλικό παραγεμίσματος και περισσότερη ταινία ώστε να δημιουργήσετε αδιαπέραστη προστασία και να αποφύγετε πιθανές καταστροφές κατά την μετακόμιση.


Πακετάρισμα βαρέων αντικειμένων

Τα βαριά αντικείμενα τοποθετήστε τα σε ενισχυμένα και μικρά κουτιά. Προσπαθήστε, όλα σας τα κουτιά να έχουν ένα λογικό βάρος, ώστε να μεταφέρονται εύκολα.

Ασφαλές πακετάρισμα


Μην συμπεριλάβετε στα πακέτα σας εύφλεκτα υλικά. Προσέξτε ώστε να μην εφαρμόζετε ταινία στις βαμμένες και λουστραρισμένες επιφάνειες ξύλου και γενικά σε επιφάνειες επίπλων που θα μπορούσαν να φθαρούν. Καλύψτε τις με ένα στρώμα χαρτονιού πριν την ταινιοκόληση. Προσωπικά αντικείμενα υψηλής αξίας όπως κοσμήματα ή σημαντικά έγγραφα, μεταφέρετέ τα μαζί σας και όχι συσκευασμένα.


Για φθηνή μετακόμιση από αξιολογημένους μεταφορείς, αναρτήστε δωρεάν αγγελία μετακόμισης και λάβετε online προσφορές.

Επιστροφή στη Βοήθεια